Despre mine

Bună, eu sunt Irina și nu am să încep să mă descriu în funcție de vârstă, locul nașterii, zodie sau alte lucruri care sunt total neimportante pentru cei care mă cunosc.

Sunt un om, ca toți ceilalți, un om care a învățat din greșeli, care poate uneori a repetat o greșeală de mai multe ori pentru a învăța ceva din ea, sau poate nu am învățat nimic, ce să îi faci , nu suntem toți perfecți.

Sunt o ființă care luptă în fiecare zi să fie un om mai bun, un om mai blând, mai cald, încerc să mă comport cu oamenii la fel, chiar și cu cei răi, pentru că nu știu eu ce lupte interioare duc ei și poate chiar au nevoie ca cineva să le arate bunătatea.

Sunt un om care încearcă să își tempereze nervii, chiar și atunci când apare cineva care are ca principal scop să mă enerveze.

Sunt un om care a dus multe lupte, un om care a fost jignit din nimic de oameni cărora le-am oferit doar bunătate, sunt un om care a suferit, dar am ajuns o femeie puternică, o femeie care nu se va mai da înfrântă la primul vânticel.

Sunt un om pasionat de scriu, așa simt că mă exprim cel mai bine, da știu cei care mă cunosc ar putea spune ”Irina, tu vorbești foarte mult oricum”, haha, așa este, am mereu foarte multe de spus, dar sunt și un bun ascultător.

Sunt o femeie care a iubit, a suferit, dar care nu va renunța niciodată să iubească cu toată ființa ei, să se piardă total în iubire și dacă este nevoie să o ia din nou de la capăt.

Sunt o persoană iubită de unii și urâtă de alții, noroc, dar și ce noroc că am înțeles că unii oameni nu o să mă placă din motive ce pur și simplu nu țin de mine, și acest lucru nu este de condamnat, nu forțez pe nimeni să mă placă.

Sunt un om care a decis să își urmeze visele, indiferent de obstacole, piedici, oameni răi și ce se mai poate… sunt un om care a decis că vrea să fie fericit.

Vă atașez câteva poze sugestive cu mine, de cele mai multe ori sufletul unui om este vizibil prin ochi.

5 gânduri despre „Despre mine

 1. Mi-a făcut o deosebită plăcere să citesc o mică părticică din personalitatea ta.. 😇
  Ești o fată foarte frumoasă în suflet și trup, și rămâi mere așa cum ești; ești foarte bine ! 🤗

  Apreciat de 1 persoană

 2. Mai bine spus , esti perfectă Iri !🤗
  Un om cu adevărat dedicat vieții ,prin simpla și speciala sa bunătate, și care emană o energie pozitivă și plăcut de frumoasă!
  Să rămâi mereu așa draga mea, și fie ca în viață să ai parte de tot ceea ce este mai bun !🤗🤗😘😘

  Apreciat de 1 persoană

  1. Oh, câte de drăguță ești tu! Îți mulțumesc pentru cuvintele frumoase, ești un om atât de special! 😘🤩 Să ai parte în viață doar de ce este bun! ❤

   Apreciază

Comentariile sunt închise

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: