Stare de weekend

Fotografie de Artem Beliaikin pe Pexels.com

Nu știu la voi, dar la mine starea de weekend vine cu o stare de moleșeală care mă îndeamnă să mă relaxez și să iau o pauză doar pentru mine, să fac tot ce îmi place.

Cu toate că subconștientul meu ține să îmi tot amintească de faptul că am multe de făcut, prefer să îl ignor și să mă delectez cu o carte bună( cu a cărei recenzie voi reveni zilele următoare).

Da, probabil și eu ca toți ceilalți am o viață alertă, în care mă străduiesc să fac foarte multe , dar măcar din când în când, încerc să îmi ofer puțin timp în care să mă bucur de viață, să trăiesc, să îmi pun ordine în gânduri și să mai discut cu mine.🤣

Nu pot să nu amintesc și de animăluțele de companie, pisica Miți și un cățel nou apărut în familie, momentan nu m-am decis la un nume( aștept sugestii), care se bucură acum de mai multă atenție , joacă și iubire din partea mea.

Că tot am adus vorba despre animale, a devenit o problemă tot mai mare animalele aruncate la marginea pădurii, uneori chiar și într-o pungă închisă la gură… îngrozitor… cred că ar trebui să ne gândim mai mult înainte de a abandona în așa fel un animal.

Voi ce animăluțe aveți și cum vă relaxați în weekend?

5 gânduri despre „Stare de weekend

 1. Eu aștept fiecare weekend cu sufletul la gură, mai ales acum că sunt liber până miercuri 😇

  Păi, hai să vedem dacă îți place cum am numit eu cățeii mei de-a lungul timpului; de fapt doar doi am avut: pe Dundee, iar după el a urmat, Bobby. 🤗
  Sunt sigur că vei găsi un nume drăguț, cățelului.
  Apropo: poate apare și pe blog să ne bucurăm și noi de el 🤗
  Referitor la animalele abandonate, este foarte josnic ce se întâmplă.😔 Chiar am avut o discuție cu o tanti care și-a abandonat cățelul mort într-un sac în tomberon, si m-a supărat foarte tare gestul, și l-am luat și am urcat cu el în vie și i-am făcut un mormânt frumos. Nu-mi plac deloc aberațiile astea aiurea. Din păcate nu sunt cazuri izolate, pentru că pretutindeni se practică asemenea tâmpenii, iar unele dintre ele peste care am dat, nici măcar nu îndrăznesc să le vorbesc aici în acest comentariu.
  Weekend Frumos îți doresc !

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: