Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Recenzie Întotdeauna iubire – Sandra Brown

Categorie: Romane de dragoste

Autor: Sandra Brown

Editura: Columna

Pagini: 199
An: 1994

Descriere – ”O poveste de iubire ai cărei eroi fac din orgoliu trăsătura lor esențiala. Dar dragostea nu cunoște piedici și, beneficiind de hazard, dar și de realitatea cruda, sentimentul se insinuează și pune stăpânire pe inima, pe suflet, pe întreaga ființa. Complexitatea situațiilor, alternarea și întrepătrunderea planurilor timpului, cu toate urmările ce decurg de aici, zbuciumul provocat de simțăminte contradictorii, coborârea în adâncurile pline de întrebări ale propriei ființe, iată câteva din liniile de forța ale acestui roman al celebrei Sandra Brown.”

Notă – 6/10

Cu toate că am o slăbiciune pentru cărțile acestei autoare, nu am să exagerez cu nota. Cartea este bunicică, se citește destul de ușor și povestea este uneori ușor amuzantă.

Din prima întâlnire dintre profesorul Bannister și Jessi îți dai seama că cei doi se vor îndrăgosti mai devreme sau mai târziu. Jessi este o tânără care nu își găsește locul și mai mereu își schimbă locul de muncă prin diferite țări. Anul acesta înainte de Crăciun vine să locuiască puțin la mătușa care a crescut-o.

Printr-o serie de împrejurări Jessi ajunge să lucreze pentru profesorul Bannister și între cei doi încep șicanele dar și plăcerea de a lucra împreună.

Vă atașez câteva fragmențele din carte

1 ”-Orice ai face, să nu cumva să accepți o slujbă la profesorul Bannister! E cel mai…”

2 ”-Și nu te mai uita așa la mine, fetițo! înainte să-mi mai mănânci din timp, apucă-te și bate măcar la mașină ce -ai scris până acum, dacă ești în stare.

-Nu ”fetiță”, zice ea înțepată, ci Jessica.”

3 ”-Te-am rugat să mă bărbierești, zise el, nu să te culci cu mine ”

Recomand cartea pentru că este o lectură plăcută, ușor de citit și reușește să te extragă puțin din lumea reală.

%d blogeri au apreciat: