Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

„Iubire” de Katie Cotugno – Recenzie

”Doi tineri care se îndrăgostesc unul de celălalt…de două ori”

Iubire

Katie Cotugno

Titlul original: How to Love

Traducerea: I. Deliu Adrian 

Editura: Epica

Nr. pagini: 380

An apariție: 2013

Trebuie să recunosc că nu am fost captivată încă din primele pagini, simțeam la început că se face prea repede trecerea ÎNAINTE-DUPĂ și că eu nu mai înțeleg nimic. Ceva totuși m-a atras la această carte și am spus că trebuie să o termin, mă bucur că am luat această decizie, cartea asta cu siguranță a schimbat ceva în mine.

ÎNAINTE

Reena Montero, în vârstă de 16 ani, s-a îndrăgostit de Sawyer Le Grande, care era cu 2 ani mai în vârstă decât ea. Părinții lor sunt prieteni așa că ei se cunosc de mici. Se știe în inițial că cele două familii sunt partenere într-un restaurant, iar copiii lucrează cu părinții în vacanța de vară. Reena este o fată cu vise mari, lucrează din greu la școală și își planifică minuțios viitorul.

Până într-o zi, când un eveniment tragic îi uneşte şi îi atrage într-o relaţie furtunoasă, intensă, dar şi distructivă, cu multe lacrimi, zâmbete, euforie şi dezamăgire, din care va rezulta plecarea neaşteptată a lui Sawyer, nimeni nu știe unde, inima frântă a Rennei, şi o copil, Hannah, fetița lor.

DUPĂ

Reena s-a obișnuit cu viața fără Sawyer și, în cele din urmă, s-a obișnuit cu această viață neașteptată și extraordinară. Dar, la fel de repede și brusc cum a dispărut, Sawyer a apărut din nou. Reena nu voia deloc să se gândească la el, deși mințea îi spunea că întoarcerea lui nu o supăra. După ce s-au întâmplat toate acestea, își poate permite să o iubească din nou pe Sawyer?

Mi-a plăcut foarte mult în această carte cum Reena luptă cu viața și încearcă să se adapteze, fiind criticată de toată lumea pentru copilul făcut la o vârstă fragedă. O carte care merită citită și analizată bine, pentru că avem cu siguranță ceva de învățat de aici.

Notă 7/10

%d blogeri au apreciat: