Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Despre ploaie

Fotografie de Kaique Rocha pe Pexels.com

Aud tot mai mulți oameni spunând ” Urăsc ploaia, nu mai suport vremea asta, mă indispune”, faptul amuzant este că o parte din acești oameni își pun sunetul ploii atunci când vor să se relaxeze.🤣🤣

Eu personal, mereu am iubit ploaia, probabil pentru că sunt născută primăvara și atunci plouă destul de des. Ador să aud ploaia când vreau să dorm, ador să ies prin ploaie și ador faptul că ploaia aduce multe beneficii.

Pentru cârcotași vreau să aduc câteva aspecte importante, beneficii pe care le aduce ploaie.

1.Cred că știm cu toții ce importanță are asupra agriculturii și cum dacă plouă la timp mâncăm legume și fructe zdravene și sănătoase, doar dacă intri în contact mai atent cu agricultura îți dai seama ce înseamnă cu adevărat.

2.Mirosul și sunetul ploii au fost recunoscute ca factori relaxanți, ceea ce duce la o reducere semnificativă a stresului.

3.Picăturile de apă absorb praful și lasă aerul mai curat, pentru cei care trăiesc în marile orașe, este ca o gură proaspătă de aer.

4.Mergi măcar odată prin ploaie, hidratează pielea și te face să te simți mai liber.

Unde vreau să ajung cu toate astea?… La a nu mai căuta mereu partea negativă în ceva, ți-am demonstrat că ceva ce poate te deprima și cum mai spun unii ” te trage la somn” are și părți pozitive. Fă asta cu toate aspectele negative din viața ta și vei vedea cu adevărat fericirea.

Vă îmbrățișez!

6 gânduri despre „Despre ploaie

 1. Dar când auzi chiar din gura meteorologilor sau al jurnaliștilor, că se strică vremea ? 😄
  Fără ploaie, fără apă, pământul ar deveni sterp, steril, lipsit de viață.
  Orice formă de viață nu ar putea trăi fără aceste picături ce cad din cer ca o binecuvântare pentru noi și planeta noastră.
  O zi plină de belșug și spor îți doresc, Irina !

  Apreciază

  1. Eu mereu am crezut că știrile de la tv și tot ce ține de ele, sunt făcute să ne manipuleze psihic și emoțional, nu le urmăresc, dacă vreau să văd vremea caut pe google. Mulțumesc, asemenea și ție! Îmbrățișări cu drag!

   Apreciat de 1 persoană

   1. Și ai crezut foarte bine despre televiziuni. Eu nici măcar nu televizor nu mai am de câțiva ani, și mi s-a îmbunătățit viața de când am renunțat la știri și tot ce am văzut acolo. 🤗

    Apreciat de 1 persoană

   2. Foarte bine faci !
    Eu mi-am luat un „pachet” de telefonie mobilă cu internet de calitate mai bună, dar am renunțat la oferta cu canale de televiziuni pentru că mă costa prea mult acum aproape doi ani.

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: