Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Mă accept așa cum sunt!

Fotografie de Wellington Cunha pe Pexels.com

Fie că ești într-o situația mai grea sau dilematică, am pregătit pentru tine câteva fraze motivaționale care să te ajute să începi să ai pace în interiorul tău, dacă ai pace în tine, vei avea și în jurul tău.

1. Acceptă-ți defectele fizice și cel mai important este să nu le mai numești defecte, pentru că nu sunt, sunt doar acele mici lucruri care pe tine te fac diferit de cei din jurul rău și așa ajungem la punctul 2.

2. Este bine să fii diferit, nu este nimic rău în asta, ești tu însuți și oamenii trebuie să accepte asta, dar înainte tu trebuie să te accepți așa diferit cum ești. Crede-mă că strălucești mult mai tare dacă ești unic și nu doar o copie.

3.Nu există omul perfect fizic, genetic nu există așa ceva. Că se fac fetele una după alta și au ajuns să arate toate în același fel, asta nu e perfecțiune, e doar ceva comercial ce a prins foarte bine. Toți avem ceva mai diferit, greutăți și înălțimi diferite…să nu mai zic de caractere.

4. Încă mai există oameni care nu pun preț pe fizic, deci speranță încă mai este.

Ceea ce încerc eu să te conving este că ești un om atât de special, minunat, înzestrat cu atât de multe daruri. De ce să te blochezi în defecte, care poate ție ți se par defecte dar altuia i se par calități.

Un gând despre „Mă accept așa cum sunt!

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: