Bradul de Crăciun

Sărbătorile de Crăciun au un efect terapeutic pentru noi. Eu ador tot ce ține de Crăciun și mă apuc din timp de cadouri, brad, decorațiuni. De ce? Pentru că vreau să mă bucur mai mult timp de el.

Astăzi am ales și eu să împodobesc bradul pentru a mă bucura mai mult timp de el, dar și pentru a reuși să îmi ridic moralul în fiecare zi.

În familia mea bradul se împodobește mai special, pe lângă globulețe, beteală și instalații eu agăț în el și foarte multe dulciuri. Tradiția vine încă din copilărie, atunci când jucam diferite jocuri în familie și cine câștiga alegea ceva dulce din brad și tot așa până ce se terminau dulciurile.

Toate aceste jocuri nu făceau decât să ne unească, să ne apropie unul de celălat și sa petrecem timpul în familie și cred că este o idee foarte bună pentru toate familiile.

Cu toate că nu mai simt aceleași emoții ca în copilărie, încerc să mă hrănesc cu amintirile și să am speranța unui viitor frumos.

2 gânduri despre „Bradul de Crăciun

  1. Superbe au fost sarbatorile traditionale de Craciun, pentru copii, parinti si bunici, în mod special pentru ca în aceste perioade, parca oamenii se întorceau la ei însisi pentru o vreme, mai lunga sau mai scurta, privind si amintindu-si de nasterea paradoxala si enigmatica a pruncului Isus, Cel ce a fost, este si va fi pâna la sfârsit Mântuitorul tuturor oamenilor, si mai ales al celor credinciosi.
    Un sfârsit de saptamâna relaxant, minunat, în toate aspectele binecuvântat, draga Irina !

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: