Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Răscumpărată prin iubire- Francine Rivers

Rascumparata prin iubire

Specificații produs

Număr pagini 544

Editura Scriptum

Autor Francine Rivers

Descriere – California. Tara aurului. Anul 1850. O vreme în care bărbații își vând sufletul pentru un săculeț de aur, iar femeile își vând trupul pentru un loc unde să-și plece capul. Angel nu se așteaptă din partea bărbaților la nimic altceva decât la trădare. Ajunsa orfana, a fost vânduta unui proxenet și împinsă de mic copil în mrejele prostituției. Supraviețuiește ținând aprinsă flacăra urii. Atunci îl întâlnește pe Michael Hosea. Un bărbat integru și afectuos, Michael Hosea se căsătorește cu Angel și o învață alfabetul dragostei adevărate.

Notă 10/10

De foarte mult timp nu am mai simțit o astfel de atracție pentru o carte, o plăcere de a citi pagină după pagină pe nerăsuflate și de a urmări firul poveștii de la început la final.

Carte este încadrată la carte creștină, dar nu la modul la care vă așteptați să fie o astfel de carte, este creștină prin legătura omului cu Dumnezeu și mai ales prin legătura unui bărbat cu o femeie sub îndrumarea lui Dumnezeu.

Angel duce o viață grea și treptat ajunge să nu mai creadă în Dumnezeu, se întreabă adesea de ce a lăsat ca ea să treacă prin atâtea dacă El chiar există, Michael este, în schimb un credincios total, comunică cu Dumnezeu și se lasă îndrumat în fiecare pas al lui.

Michael primește îndrumare de la Dumnezeu să se căsătorească cu Angel, tânăra prostituată care nu crede că poate exista dragoste și alt fel de bărbați în afară de tatăl ei și Ducele. Sunt atât de încântată de această poveste încât încerc să vă dau cât mai puține detalii și să vă las pe voi să o descoperiți.

Durerea și iubirea se completează reciproc și te fac să simți că ai să cedezi, că nu va mai exista vreodată lumină la capătul acestui tunel întunecat pentru Angel. Când cei doi ajung căsătoriți și locuiesc împreună începe adevărata luptă pentru Angel și Michael, ea încercând să fugă de iubire și retrăgându-se în bula ei, el încercând să îi salveze sufletul prin iubire.

Recomand cu căldură această carte, în topul meu a ajuns printre primele cărți de care mi-au schimbat viața.

5 gânduri despre „Răscumpărată prin iubire- Francine Rivers

 1. Minunata propunere de lectura ! 🙂
  Din succinta si frumoasa descriere de tine prezentata, stiu ca este o carte pentru orice tânar adolescent recomandata, însa, în aceste vremuri de schimbari de paradigme si sisteme, tinerii adolescenti (majoritatea) sunt atrasi involuntar, inconstient, de virtual, în …”gaura de vierme”.
  O saptamâna sublima, învesmântata în Lumina, draga Irina !

  Apreciază

  1. Mulțumesc!
   Eu încerc să fac oamenii să mai citească, nu neapărat tinerii, putem învăța ceva la fiecare vârstă, dar această carte este pentru oricine, ne arată o legătură frumoasă cu Dumnezeu și ne face să ne întrebăm dacă nu putem și noi să fim mai buni.
   Un fragment mic care mi-a rămas în cap din această carte :” iartă de 7 ori câte 7″ .
   O săptămână frumoasă!

   Apreciază

 2. Daaa, cartile – cuvintele – ne schimba perceptia despre viata, iar cuvintele au efecte asupra caracterului înnascut, mostenit genetic,transformând, modelând si modificând structura si compozitia chimica a celulelor vii irigate de sânge, care pentru o perioada mai scurta sau mai îndelungata, ne afecteaza emotional, producând stari de agregare placute sau neplacute, relaxante sau stresante. (În special Cuvântul lui Dumnezeu)
  „Căci Cuvântul lui Dumnezeu este viu şi lucrător, mai tăietor decât orice sabie cu două tăişuri: pătrunde până acolo că desparte sufletul şi duhul, încheieturile şi măduva, judecă simţirile şi gândurile inimii.”

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: