Dacă mă dezamăgești odată, e vina ta. Dacă mă dezamăgești a doua oară, e vina mea.

Tot ce suntem azi în viață este datorită ALEGERILOR făcute de noi în trecut, noi ne-am proiectat prezentul și ne proiectăm viitorul. Sună greu de crezut dar trebuie să conștietizăm asta.

Peste tot ești învățat să acorzi a doua șansă, da este ceva corect, uneori oamenii pot greși fără intenție. Important este să facem diferența dintre a ierta și a uita ceea ce un om ne-a făcut.

De fiecare dată când mă supără cineva foarte tare, merg acasă, îi scriu o scrisoare în care spun tot ce simt, apoi o rup în bucățele mici, așa mă eliberez și pot da ochii cu persoana respectivă fără a simți ură, supărare sau alte sentimente care m-ar distruge pe mine.🤩

Atâta timp cât avem pace în suflet, putem face față oricui, de asta vă îndem să iertați pe toată lumea, pentru a vă fi vouă bine. Greșeala ar fi să nu uităm ce am simțit, pentru că dacă te lași a doua oară dezamăgit de același om, este total vina ta că suferi iar.

O zi cu zâmbet, soare, iertare și iubire vă urez. 🤗

2 gânduri despre „Dacă mă dezamăgești odată, e vina ta. Dacă mă dezamăgești a doua oară, e vina mea.

  1. Este imposibil sa nu fim dezamagiti de oameni, deoarece suntem atât de diferiti în perceptii, fapte si gândire, iar tocmai din aceasta infinita diferenta, confera vietii frumusete, atunci când ajungem sa întelegem, în adevar, aceasta calatorie prin valea umbrelor mortii, pe Calea prin CuVânt spre Viata de pe Noul Pamânt promis de Dumnezeu tuturor celor ce iubesc pe Fiul Sau !


    Un sfârsit de saptamâna magic, sublim, binecuvântat cu bucurii si pace plin, draga Irina !

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: