Cine e ” rățusca cea urâtă”?

Articolul meu anterior ” Rățușca cea urâtă„, a strârnit un val de curiozități și foarte mulți oameni au vrut să mă vadă. Pentru mine nu este important ca oamenii să știe cum arăt eu, ci ceea ce scriu, dar vreau în același timp să încurajez femeile să se accepte așa cum sunt, așa că am să vă atașez câteva poze cu mine, dar și unde pot fi contactată.

Trebuie să învățăm să nu ne lăsăm afectați de ce spun oamenii care văd doar un corp și caută defecte în orice. FIECARE OM ESTE FRUMOS ÎN FELUL SĂU.

Datele unde pot fi contactată sunt:

Facebook – Dobrescu Irina Gabriela

https://www.facebook.com/irina.gabriela.5

Instagram – irina.gabriela.d

Email – irina24ap@yahoo.com

11 gânduri despre „Cine e ” rățusca cea urâtă”?

 1. Frumusețea e percepută diferit de către fiecare individ: poate ce-mi place mie foarte mult, celuilalt să-i displacă total.
  Așa că pentru fiecare dintre noi, există și admiratori care ne iubesc și ne plac foarte mult, dar și persoane cărora prezența nostră nu le priește, sau pur și simplu ceva le deranjează la noi.
  Ideea e să ne iubim pe noi înșine și să ne acceptăm așa cum suntem..iar dacă mai sunt și oameni în jurul nostru și admiratori, atunci acesta este bonus. 😇

  Apreciat de 2 persoane

 2. Am trecut prin ” drame” , ajunsesem să mă văd cel mai urât om, să mă detest… cu greu și multă muncă am ajuns să mă iubesc și să am eu grijă de mine. Acum nu îmi mai pasă cum mă văd cei din jur ( la fizic mă refer), pentru că puțini oameni pot ajunge la suflet.

  Apreciat de 1 persoană

  1. Din păcate sunt foarte mulți oameni care se văd urâți, care se detestă pe ei insiși, iar acest lucru le slăbește stima de sine.
   Mă bucur că ai reușit să te ridici și să te privești altfel decât o fac alții !

   Apreciat de 1 persoană

 3. Tu mi-ai intocmit rinichii, Tu m-ai tesut in pantecele mamei mele: Te laud ca sunt o faptura asa de minunata. Minunate sunt lucrarile Tale, si ce bine vede sufletul meu lucrul acesta! Trupul meu nu era ascuns de Tine, cand am fost facut intr-un loc tainic, tesut in chip ciudat, ca in adancimile pamantului.

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: