Răspund la cele mai dese întrebări de pe blog

Fotografie de RODNAE Productions pe Pexels.com

Bună!

Cum am răspuns la articolul anterior ‘‘Răspund la hate”, vreau să răspund acum la unele mesaje primite fie în comentarii, fie în mesaje private sau pe pagina de facebook asociată blogului meu.

 1. Ce câștigi dacă ajuți oamenii ăia? Sigur îți lasă vreun moș averea.

Răspuns. Pentru ca tu să îți dai seama că nu are logică ce spui, un om bătrân care are avere, nu are nevoie de ajutor, milă sau diferite strângeri de fonduri pentru a-și cumpăra medicamente și alimente. Ajut pentru că oamenii au nevoie de o mână întinsă și de puțină speranță, nu câștig bunuri materiale din asta, ci doar sufletești, dar dacă tu consideri că merit un premiu îți zic eu unde să îl trimiți!!🙃😉

2. ”Irina, te-ai vaccinat? Ce părere ai de vaccin?”

3. ‘‘Ce cremă împotriva acneei recomanzi, pup.”

Răspuns. Aici am combinat două întrebări pentru că am același răspuns, Eu nu sunt în măsură să dau sfaturi medicale, pentru orice lucru medical trebuie întrebat un medic sau un specialist, sfaturile de la oricine altcineva îți pot face rău.

4. ”Ești seschi, vrei o aventură cu mine?”

Răspuns. M-am amuzat teribil, mai greșește omul, și mie îmi mai scapă uneori câte o literă, virgulă,dar… Viața mea privată nu este expusă pe blog sau pe rețelele de socializare, oricine vine cu propuneri indecente va fi blocat instant și mergem mai departe. Nu răspund nici la întrebările următoare ”ai prieten/ vrei să ne cunoaștem?”. Am răspuns la majoritatea mesajelor în care oamenii au avut o abordare frumoasă și sociabilă.

5. ”Câte milioane îți aduce blogul?

Răspuns. Întrebările pot fi puse în două feluri, fie plăcute, fie la mișto și să deranjeze. Nu îmi expun veniturile, dacă ai un blog și vrei câte sfaturi pentru a face bani, te ajut cu drag. Trebuie să ții minte că dacă nu ai o pasiune pentru ceea ce faci este foarte greu să monetizezi ceva, eu investesc mult timp și pasiune în tot ceea ce scriu și câștigurile nu sunt neapărat bănoase, dar cu siguranță câștigi oameni.

6. ”Nu îmi place ce scrii, de ce mai scrii?”

Răspuns. Nu scriu pentru tine, nu am obligat pe nimeni să citească și nici nu am să fac asta, te poți opri oricând.

7. ”Cu cine ai votat?”

Răspuns- Cred că te referi la politică, votul este ceva individual. Cât de părerea mea, oricine ar ajunge la putere, șanse mici să și facă ceva pentru noi.

8. ”De ce nu pui poze de la familiile defavorizate?”

Răspuns. Pentru că nu mi se pare demn, acești oameni caută ajutor nu milă. La ce ajuta o poză? Cine vrea să ajute, o face oricum.

9. ‘‘Ce e fericirea?”

Răspuns. Deși este ultima la care răspund, aceasta este întrebarea mea preferată. Cred că fericirea diferă de la un om la altul, pentru mine înseamnă liniște sufletească, familia sănătoasă și unită și multă, multă iubire.

Vă îmbrățișez cu drag!

5 gânduri despre „Răspund la cele mai dese întrebări de pe blog

 1. Esti curajoasa. Cred ca majoritatea tinerelor, ori i-ar fi blocat pe retea, îi ignorau sau mai grav, le replicau în acelasi mod ofensator si jignitor.
  O seara minunata, relaxanta, binecuvântata, draga Irina !

  Apreciat de 1 persoană

 2. Este o „moneda” valoroasa, convertibila, care daca ar intra în circulatie la o scara nationala, ar transforma si eleva România dintr-o tara ignorata si blamata, în tara cea mai bogata din EU. 🙂
  Zi frumoasa, luminoasa, alaturi de toti cei dragi de acasa !

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: