Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Dumnezeu ne distruge planurile, înainte ca planurile să ne distrugă pe noi.♥️🙏♥️

Eu am crescut într-o familie credincioasă, o familie care crede în Dumnezeu și de cele mai multe ori bunica mă lua cu ea la Biserică și mă învăța tot felul de lucruri despre Dumnezeu.

Cu toate astea, m-am apropiat singură de Dumnezeu. Prin niște cumpene ale vieții, și cum toate ne sunt date cu folos, am descoperit că atunci când oamenii au plecat, Dumnezeu a rămas și asta nu doar odată.

Eu, văd în Dumnezeu un tată care are grijă de noi și ne iubește, da ne mai „ceartă” uneori când greșim, dar face asta pentru a nu ne lăsa să o luăm pe drumuri greșite. Este o vorbă care mie îmi stă în inimă ” Dumnezeu ne distruge planurile, înainte ca planurile să ne distrugă pe noi”

În trecut am fost de foarte multe ori supărată că planurile nu mi-au ieșit, sau că am întârziat undeva, fie că nu am ce mi-am dorit, dar dacă acum mă uit în urmă…lucrurile au ieșit mai bine pentru mine chiar dacă nu cum eu plănuiesm, ci mult mai frumos.

Astăzi sunt foarte fericită când văd tineri apropiați de Dumnezeu, când văd oameni frumoși care merg pe legea iubirii și răspândesc cele mai frumoase lucruri în jurul lor.

Vă urez zile cu bine, luminate și pline de iubire.♥️

4 gânduri despre „Dumnezeu ne distruge planurile, înainte ca planurile să ne distrugă pe noi.♥️🙏♥️

  1. Foarte frumos Irinuța !
    Se vede că ai fost crescută langă Dumnezeu Tatăl ! Ești un om foarte special ! Atat pe plan spiritual cat si pe cel fizic ! Te pup și te îmbrătișez cu drag…. un weekend minunat să ai ! 🤗

    Apreciat de 1 persoană

  2. „Când sunt plăcute Domnului căile cuiva, îi face prieteni chiar şi pe vrăjmaşii lui.”
    Un sfârsit minunat de saptamâna, cu bucurie, pace si dragoste divina !

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: