Răspund la întrebări!

Pentru că primesc foarte multe întrebări și pentru că sunt un om deschis am ales să răspund periodic la cele mai întâlnite întrebări.

1. Câți ani ai?

Răspuns. Am 25 de ani, mă numesc Irina-Gabriela, sunt născută în Teleorman și locuiesc în București.

2. Preferi câinii sau pisicile?

Nu prefer un animal anume, așa s-a întâmplat acum să am un câine și o pisică. În trecut am avut și peruși, hamsteri, veveriță și broască țestoasă. Depinde cum un animale ajunge la mine și cât de tare ne lipim unul de altul, dar nu am preferințe.

3. Tu respecți sfaturile de viață pe care le dai aici?

Încerc pe cât posibil să da, categoric nu pot vorbi despre ceva în ce nu cred, dar rescunosc că sunt și eu om, un om care mai greșește, mai plânge, o mai ia de la capăt iar și iar. Nu sunt omul perfect și nu am să fiu vreodată, am doar speranța că pot face să fie mai bine în această lume.

4.Ai mulți prieteni?

Aici pot răspunde clar și răspicat că nu. Nu am mulți prieteni, doar cunosc mulți oameni. Am încredere în foarte puțini oameni și îi pot număra pe degete, în rest sunt doar cunoștințe.

5.Faci parte dintr-un ONG?

Nu. Nu am făcut și nu fac, mă implic singură în ce pot face și în proiectele mari cu niște cunoștințe, sau cu diferiți oameni bogați.

12 gânduri despre „Răspund la întrebări!

 1. Buna!
  Crezi ca piata de carti in Romania este una moarta, sau consideri ca fiecare scriitor la inceput de drum trebuie sa se bazeze atat pe propriile ambitii si calitati, cat si pe norocul care ii poate surade in fata?
  O zi cat mai frumoasa iti doresc! 🙂

  Apreciat de 1 persoană

  1. Bună, Vlad.
   Este greu să fii scriitor la început de drum, eu sunt scriitor și de 1 an mă străduiesc să public, editurile oferă un procentaj rușinos din vânzări și tot caut metode, important este să nu renunț.
   Ai nevoie și de un strop de noroc pentru a reuși ceva în viața, de ambiție, speranță și un vis care să te țină treaz mereu.
   Câte cărți se mai vând ? Librăriile sunt cam goale din păcate, lucru care spune foarte multe despre lumea în care trăim.
   Mulțumesc pentru întrebare! 🤗😘

   Apreciază

   1. Eu, personal, cam sunt de acord cu tine. Anul trecut am publicat o carte, vânzările au t puține, dar cartea este și prima mea creație publicată ever. Eu lucrez acum la o alta poveste care, sper eu, va avea ceva mai mult succes, dar și conținut de calitate mai buna. Chiar daca am momente in care nu am speranțe mari, eu tot sper sa ajung undeva in acest domeniu, sa ajung un nume decent, să îmi fac, cum sa zic eu, un nume.

    Apreciat de 1 persoană

 2. Buna seara, draga Irina !
  Ai încredere absoluta si esti sigura pe tine ?
  Crezi ca te cunosti suficient de bine ?
  Ce crezi tu despre viitorul natiunii române?
  Unde crezi ca omul este liber în aceasta lume ?

  Apreciază

  1. Bună seara!
   Nu am încredere absolută în mine, dar lucrez zilnic la acest aspect, trag în fiecare zi să mă dezvolt și să devin o versiune mai bună a mea.
   Da, consider că mă cunosc, deși mereu este ceva nou ce putem învăța despre noi înșine.
   Nu văd bine țărișoara noastră, dacă nu schimbăm conducerea ne ducem din probleme în probleme.
   Atâta timp cât îl avem pe Dumnezeu în suflet, suntem liberi oriunde am fi pe lumea asta.
   O seară frumoasă! 🙏

   Apreciază

 3. Cartea mea se numește: Pitic printre gigante
  O poți găsi pe librariascriitorilor.ro

  Este un roman pe care l-am realizat pe perioada pandemiei, mai mult ca să îmi revars niste frustrări acumulate din cauza statului acasă. Nu este cea mai reușită operă a mea, dar sper sa te atragă într-un mod sau altul.

  Cartea este despre niște grupuri mafiote din București care caută să obțină putere. In mijlocul acestor conflicte apare personajul principal, Marcel Pinescu, un tânăr care vine și el cu diverse conflicte interioare la pachet. Romanul este unul de acțiune, dar și de dragoste (o dragoste ceva mai atipică, ca sa zic așa). In roman se poate observa schimbarea personajului principal. Nu vreau sa dau spoilere :), dar îți garantez că personajul principal în primul capitol este diferit fata de cum este el în ultimul capitol.

  Daca vrei sa îți comunic mai multe despre cartea aceasta, despre scris și/sau orice altceva, mă poți contacta pe Facebook: Vlad Miciu. Mi-ar face mare plăcere să mai comunicăm. Îmi cer scuze că îți răspund târziu. Sper sa ne mai auzim. 🙂

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: