Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

E ok să nu fii ok!

Fotografie de Anna Tarazevich pe Pexels.com

Sunt aici să îți spun că e OK să nu fii OK. Și știi ce mai este ok? Este ok să plângi, este ok să te simți învins, este ok să cedezi uneori, să te simți descurajat, fără puteri, fără șanse, să simți că nu mai poți. Este ok să simți că urmează să cedezi, că nu mai are rost să mergi înainte!

Dar știi ce nu este ok?

Nu este ok să rămâi așa, indiferent de ceea ce simți, trebuie să pui capăt și să o iei din nou de la zero. Cum? O știi și singur, doar ai mai făcut asta de atâtea ori până acum.

Se poate să treci prin cel mai negru moment al vieții tale, să te simți deprimat și să nu mai vezi lumina de la capătul tunelului, dar întotdeauna după cea mai întunecată noapte, va urma cea mai luminoasă dimineață, o dimineață în care ți se oferă iar șansa să o iei de la capăt.

Emoțiile se schimbă, iar pe lângă emoții ne putem schimba și noi, Nici măcar nu ai idee cât de mult se poate schimba o zi dacă o începi zâmbind.

Eu sunt aici să te ajut. De ce? Pentru că întinzând o mână pentru a ajuta, vei primi tu însuți o mână pentru a fi ajutat.

O zi frumoasă!

2 gânduri despre „E ok să nu fii ok!

 1. Ok.
  „Tot felul de lucruri am văzut în zilele deşertăciunii mele. Este câte un om fără prihană care piere în neprihănirea lui, şi este câte un nelegiuit care o duce mult în răutatea lui.
  Nu fi prea neprihănit şi nu te arăta prea înţelept. Pentru ce să te pierzi singur?
  Dar nu fi nici peste măsură de rău şi nu fi fără minte. Pentru ce vrei să mori înainte de vreme?
  Bine este să ţii la aceasta, dar nici pe cealaltă să n-o laşi din mână, căci cine se teme de Dumnezeu scapă din toate acestea.
  Înţelepciunea face pe cel înţelept mai tare decât zece viteji care sunt într-o cetate.
  Fiindcă pe pământ nu este niciun om fără prihană, care să facă binele fără să păcătuiască.
  Nu lua nici tu seama la toate vorbele care se spun, ca nu cumva s-auzi pe sluga ta vorbindu-te de rău!
  Căci ştie inima ta de câte ori ai vorbit şi tu de rău pe alţii.
  Toate acestea le-am cercetat cu înţelepciune. Am zis: „Mă voi înţelepţi.” Dar înţelepciunea a rămas departe de mine.” – Eclesiastul 7 –
  O zi frumoasa, luminoasa, asa cum ti-o doresti si vrei, în toate aspectele si dimensiunile, Ok, draga Irina !

  Apreciază

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: