Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Când înflorește o femeie?! 2

Fotografie de Barcelos_fotos pe Pexels.com

Pentru cei care au citit ”Cum înflorește o femeie”, vreau să vă arăt și un dialog cu bărbatul care făcuse o floare așa de frumoasă.

-Bună, Mihai!

-Bună, tu trebuie să fii Irina, fata care vorbește mult.

-Chiar așa se spune despre mine?

-Nu m-ai lăsat să termin, data care vorbește mult, dar îți intră în suflet. Să știi că e lucru mare să intri în sufletele celor pe care îi întâlnești.

-Mulțumesc! Uită-te la Amalia, ai făcut o treabă uimitoare, radiază. Cum ai făcut asta?

-Pur și simplu o iubesc, îi spun zilnic cât de frumoasă este, cât de mult înseamnă pentru mine, îi aduc flori, îmbrățișări, îi mulțumesc când gătește cina și când are grijă de mine. O femeie trebuie mereu pusă în centrul atenției, femeia este concepută să strălucească. Nici tu nu ai strălucit până acum.

-HA, de ce spui asta?

-Să spunem doar că se vede, nu îți face griji, există cineva pentru toată lumea, doar nu face ca Amalia, nu sta lângă un bărbat care nu te adoră, pentru că tu ești minunată, uite cât de multe faci și câți oameni îți sunt recunoscători, eu și Amalia te iubim, eu și fără să te întâlnesc, îți dai seama bărbatul potrivit cât o va face?

-Ce frumos sună!

-Ieși din carcasă și lasă lumea să te vadă așa cum ești, mă uit în ochii tăi și mă întreb ce suferință ascunzi.

-Hei!! Nu face pe psihologul cu mine. Eu trebuie să plec, dar ador ce am văzut azi, poate veniți pe la asociație să țineți un discurs.

-Cu drag!

5 gânduri despre „Când înflorește o femeie?! 2

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: