Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Da ce va zice lumea?!

Fotografie de u0415u0432u0433u0435u043du0438u0439 u041au0430u0447u0438u043d pe Pexels.com

”Da ce va zice lumea!” este expresia care a omorât atât de multe vise, care distruge speranța din noi și ne ia tot curajul de a merge mai departe în viață cu dorințele care ne fac fericiți.

Am trăit și eu experiența asta și am ajuns să mă trezesc la realitate, am înțeles că e mai important ce cred eu și ce simte sufletul meu, nu ce vor zice cei din jur, că părerile lor se schimbă constant și am să ajung nefericită dacă nu mă pun pe primul plan.

Acum ceva timp am avut nevoie să iau o decizie importantă în viața mea, iar primul instinct a fost să întreb în stânga și în dreapta ce să fac. Greșit, pe lângă faptul că m-au derutat și au pus presiune pe mine, am ajuns să aleg prost și să regret acum.

Nu spun că nu avem nevoie de sfaturi, spun doar că unele decizii trebuie să le luăm singuri, pentru că noi vom suferi sau vom fi fericiți în funcție de deciziile noastre.

Când am început să scriu am primit mult HATE, acum primesc și mai mult, dar am înțeles că nu îmi pasă asta, sunt doar niște oameni care oferă răutate gratuit, pentru că nu primesc bani sau foloase în schimbul răului, în plus pentru mine reclama proastă este tot reclamă, îmi aduce un serviciu.

Oamenii sunt destul de complicați dacă te apuci să le analizezi comportamentul sau dacă îți dorești să le înțelegi gesturile. Cel mai bine este să decizi singur, fă ce îți spune inima.

7 gânduri despre „Da ce va zice lumea?!

 1. Scrie Irina, scrie liber, indiferent de parerile celor din jur, deoarece scrisul este o forma excelenta de a te descarca de sarcinile ionilor negativi, acumulati din mediul exterior fiintei tale. Elibereaza-ti constiinta de judecatile si prejudecatile apasatoare, ignorând atacurile exterioare, care sunt extrem de daunatoare, chiar si (sau mai ales) în dimensiunile virtuale pixelate.

  „Nu ţi-am dat Eu oare porunca aceasta: ‘Întăreşte-te şi îmbărbătează-te’? Nu te înspăimânta şi nu te îngrozi, căci Domnul Dumnezeul tău este cu tine în tot ce vei face.”
  „Nu te teme de ei, căci Eu sunt cu tine ca să te scap”, zice Domnul.”

  O zi relaxanta, luminata, în toate binecuvântata, draga Irina !

  Apreciat de 1 persoană

 2. Oamenii mereu au ceva de obiectat, dar din păcate cei mai mulți o fac din orgoliu, invidie și răutate, așa că opțiunea principală e să ne ascultăm inima și să mergem încrezători înainte.
  Mulțumesc, zi bună îți doresc !

  Apreciat de 2 persoane

 3. Deoarece suntem ființe sociale, ne pasă de părerea celor din jur. Însă, deseori, ceilalți nu cunosc personalitatea noastră, motivația, visele, trăirile și năzuințele… Iată, probabil, de ce ne întâlnim critică, intoleranță și dispreț….

  Apreciază

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: