Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Nu vei fi tras de mânecă

Fotografie de Nataliya Vaitkevich pe Pexels.com

Pentru că motivația scoate tot ce este mai bun din fiecare și pentru că este destul de greu să îți găsești motivația, vreau să îți ofer eu cât de mult pot pentru a te autodepăși și pentru a ajunge la cea mai bună versiune a ta.

Astăzi, cu toate că am să te cert puțin, sper să mă înțelegi și să înțelegi mai ales ce am vrut eu să spun, citind printre rânduri și a lăsa cuvintele mele să îți dea o lecție.

Nu te va trage nimeni de mânecă să reușești în viață, dacă tu nu faci ceva, nimeni nu va face asta în locul tău și nici nu vine cineva să se roage de tine să faci ceva!!

Dacă asta așteptai în viață pentru a reuși să știi că am să te dezamăgesc, pentru că absolut nimeni nu stă să tragă de tine pentru viitorul tău, fiecare trage pentru viitorul lui.

Nimeni nu va sta de capul tău să mănânci sănătos, să faci sport, să citești sau să faci o plimbare în natură. Ești adult și toate astea sunt propriile tale decizii, ești răspunzător de ele și de consecințele aduse în viața ta.

Nimeni nu suferă odată cu tine. Poate că sunt oameni care empatizează cu tine, simt că suferi și le este milă, dar nimeni nu simte ceea ce simți tu. Doar tu îți poți înțelege dorințele, visele și durerile, deci fii mai imun la părerile oamenilor din jur.

Alege sănătos ceea ce îți face bine și te duce către un viitor mai bun, mai strălucit și în primul rând mai fericit.

Specific că atunci când spun că nimeni, mă refer la oameni, nu la Bunul Dumnezeu, nu vreau să se înțeleagă că nu primim ajutor Divin, dar ca orice părinte, Dumnezeu așteaptă ca noi să facem ceva, nu să deschidem sacul și să așteptăm să primim.

4 gânduri despre „Nu vei fi tras de mânecă

 1. Mi-ai amintit de conflictele avute în adolescenta cu tatal meu, care era un om cu o gândire obiectiva 100%, pragmatic si mereu activ în sensul ca nimic nu cade din cer daca nu esti activ fizic, iar într-una din zilele de vara, când nu am avut chef sa fac nimic, având o discutie contradictorie mai aprinsa cu el, i-am zis ce scrie în Biblia pe care el fiind un bun crestin, o respecta cu sfintenie:
  …la care el mi-a replicat: „- Du-te tu si culca-te, si vei vedea daca îti va cadea para malaiata din cer !”
  Atunci, l-am întrebat unde îi este credinta în Dumnezeu, daca toata viata trebuie sa traiesti doar prin munca fizica continua, „ca vita de la pluh” si sa te bazezi doar pe propriile forte musculare ?
  „Degeaba vă sculaţi de dimineaţă şi vă culcaţi târziu, ca să mâncaţi o pâine câştigată cu durere; căci preaiubiţilor Lui El le dă pâinea ca în somn.”
  O zi linistita, binecuvântata, însorita, draga Irina !

  Apreciat de 1 persoană

 2. De cele mai multe ori iau decizii fără să întreb pe cineva, și fără să-mi împărtășesc și cu alții hotărârile, dar am constatat că am greșit de multe ori că nu am ascultat și de alții.
  Sigur, pentru a ieși din zona de confort nu trebuie totdeauna să fim împinși de la spate.

  Mi-a plăcut articolul, o zi bună îți doresc !

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: