Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Răbdare!

Fotografie de Tara Winstead pe Pexels.com

Să ai răbdare!

Da, este ciudat să îți spun ție să ai răbdare știind că eu de cele mai multe ori nu am avut, am dramatizat și am plâns când lucrurile nu se întâmplau și întârziau să apară.

Niciodată lucrurile bune nu vor înceta să vină către tine, vor veni ele, dar nu atunci când vrem noi. De ce? Pentru că Dumnezeu are un scop cu noi, și da, ne dă mereu multe minuni, dar atunci când El consideră că este timpul.

Și eu am trecut printr-o perioadă în care credeam că totul s-a dus de râpă, că nimic nu mai merge bine, simțeam că nu mai rezist și că în mod sigur voi ceda, speranța murise de mult și ajunsesem doar să supraviețuiesc. Când brusc totul a luat o altă întorsătură, viața mea a devenit o minune, au apărut oameni noi, situații noi și vechea mea viață a dispărut total.

Toate minunile au venit în viața mea când mă așteptam mai puțin, dar au apărut exact la momentul potrivit, nu mai târziu și nu prea devreme. Vorba ” Știe Dumnezeu de ce te pune să aștepți” este bună, chiar a știut și acum după atâta timp sunt încântată că am așteptat și că primit acum tot ce este mai bun.

Dacă acum viața ta nu e roz, dacă suferi sau dacă ți se pare că nu primești răspuns la rugăciuni, ai răbdare!! Chiar și după cea mai lungă noapte, va veni cea mai luminoasă zi!

2 gânduri despre „Răbdare!

 1. Asa este ! Cu cât întunericul devine mai adânc si mai profund, cu atât Lumina straluceste mai mult. 🙂

  „Veţi fi daţi în mâinile lor până şi de părinţii, fraţii, rudele şi prietenii voştri; şi vor omorî pe mulţi dintre voi.
  Veţi fi urâţi de toţi din pricina Numelui Meu.
  Dar niciun păr din cap nu vi se va pierde.
  Prin răbdarea voastră, vă veţi câştiga sufletele voastre.”

  „Şi judecata aceasta stă în faptul că , odată venită Lumina în lume, oamenii au iubit mai mult întunericul decât lumina, pentru că faptele lor erau rele.
  Căci oricine face răul urăşte lumina şi nu vine la lumină, ca să nu i se vădească faptele.
  Dar cine lucrează după adevăr vine la lumină, pentru ca să i se arate faptele, fiindcă sunt făcute în Dumnezeu.”

  Un sfârsit de saptamâna relaxat, în toate aspectele binecuvântat, draga Irina

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: