În grădina cu alune

Fotografie de Anfisa Eremina pe Pexels.com

Hello,

Dragi mei, natura s-a întors la viață. Totul în jur a înflorit, iar asta înseamnă că este vremea să ne apucăm de grădina cu legume, nu de alta dar încercăm să mâncăm și noi mai sănătos.

Din păcate din cauza temperaturilor care au fost ba foarte mari, ba foarte mici, caisul s-au ars și astăzi am găsit toți mugurașii pe jos, este deja al 3 lea an când nu mai prind rod de la el.

Am dat o tură prin piață zilele astea, iar unele legume mi se par exagerat de scumpe, dacă ținem cont de salariul mediu pe economie, dar dacă luăm în considerare și cât se chinuie un agricultor cu toate obstacolele, suntem undeva la mijloc.

Legumele din grădina părinților, se prezintă bine, nu avem recoltă timpurie, dar pe mine mă încarcă de energie să văd cât de frumos se dezvoltă o plantă.

Spre seară am mai plantat câteva floricele, încerc să mă bucur cât mai tare de ele și să mă las înconjurată de adevăratul frumos.

Vă urez ca săptămâna care vine să vă fie minunată, plină de gânduri frumoase, multă iubire și pace în suflet. Vă îmbrățișez cu drag.

6 gânduri despre „În grădina cu alune

 1. De la creatie natura îsi cunoaste cursul,
  chiar daca uneori ne pare dereglata,
  doar omenirea si-a pierdut parcursul,
  iar partea trista este ca planeta-i poluata …

  O minunata, binecuvântata saptamâna, învesmântata-n bucurie, pace si dragoste divina !

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: