Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Investește în tine

Fotografie de Frans Van Heerden pe Pexels.com

Hristos a Înviat!

Astăzi revin cu un articol motivațional, deoarece am înțeles că aceasta este perioada aceea din an în care putem deveni mai anxioși și puțin mai triști, iar noi nu vrem să se întâmple asta deoarece o minte puternică este cea mai bună armă!

Ana este o fată foarte drăguță, este deșteaptă și eu mereu am admirat întregul ei potențial. La școală era mereu strălucită, totul în jurul ei ne demonstra că va avea un viitor grandios. Din păcate în urma unei relații, steaua ei norocoasă se stinsese brusc și nu înțelegea nimeni de ce a devenit așa. O femeie obișnuită, fără planuri, fără perspective, doar trăia de pe o zi pe alta, urmând tot ce îi dicta partenerul.

Mă gândeam eu că este vina partenerului său că ea a ajuns nefericită, dar m-am lămurit că nu este așa, ea singură se abandonase, ea renunțase la a mai avea vise, dorințe, la a mai lupta pentru ceva în viață. Ajunsese doar să existe.

Nu știu de ce, ei s-au despărțit, iar ea a ajuns destul de ușor să se regăsească, steaua ei s-a reaprins și totul în jurul ei merge strună.

-Ana, cum de totul îți este bine? Care este secretul?

-Să investești constant în tine, fără a te opri.

Analizând, are dreptate. Noi suntem responsabili de noi, de felul în care evoluăm, nu degeaba vorba ”Dumnezeu ne dă, dar nu ne bagă și în traistă”. E simplu să investești în tine, fă ce te face fericit, relaxează-te, citește o carte, privește un documentar, ieși singur și admiră natura. Sunt atât de multe lucruri pe care le poți face pentru a te ridica, pas cu pas.

2 gânduri despre „Investește în tine

  1. Cunoasterea sinelui, este cea mai rentabila investitie care nu necesita bani, nici sacrificii materiale, ci, doar credinta, vointa, speranta, iubire neconditionata si pasiune de Cuvânt AAAE… 🙂
    O saptamâna sublima, învesmântata în Lumina, draga Irina !

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: