Uita-te in oglinda!

Fotografie de Lee chinyama pe Pexels.com

„Uita-te in oglinda” imi spune cineva cu foarte multa ura in suflet intr-o zi!

Nu am raspuns, pentru ce sa fac asta? Pentru ce sa ma injosesc eu si sa raspund unui om superficial care vede limitat, doar exteriorul.

Mi-am raspuns mie, in gand ca ma uit in oglinda. Chiar ma uit, si ma vad al naibii de frumoasa, vad o femeie puternica, o femeie care a trecut prin multe, a muncit din greu pentru tot ce are, a zambit problemelor, a adormit plangand. Vad o femeie cu suflet bun, o femeie care nu este indiferenta la durerea aproapelui, o femeie care a fost acolo pentru foarte multi oameni. Vad o femeie, ma vad pe mine…

Cat despre exterior , ce pot spune? Noi suntem mai mult de atat, exteriorul este doar o carcasa pe care nu noi am ales-o, este data de la Dumnezeu. Oricat de frumos ai fi ca om fizic, rautatea din suflet mereu te va urati. Ai grija, veninul si rautatea te fac sa putrezesti pe interior.

In final, draga mea femeie, dragul meu barbat, priveste-te in oglinda asa cum trebuie, cu adevaratii ochi, cei interiori. Esti un om minunat.

Va imbratisez,

Irina

2 gânduri despre „Uita-te in oglinda!

  1. Nu e de mirare ca, majoritatea oamenilor traiesc în eroare, judecând lumea dupa aspectele exterioare, limitati de cele 5-6 simturi primare, orbiti si atrasi de ambalajele colorate, stralucitoare, înselatoare, pierzându-si sufletele în goana dupa lucruri, bani bunuri materiale trecatoare, uitând complet de autentica valoare, a sentimentelor spirituale, adevarate, autentice si eliberatoare.

    „Acum, vedem ca într-o oglindă, în chip întunecos; dar atunci, vom vedea faţă în faţă. Acum, cunosc în parte; dar atunci, voi cunoaşte deplin, aşa cum am fost şi eu cunoscut pe deplin.
    Acum dar rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea, dar cea mai mare dintre ele este dragostea.”

    Zile senine, fericite, împlinite, în toate aspectele desavârsite, draga Irina !

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: