Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Malakai – volumul 2 A.Stephanie (recenzie)

Recenzia volumului 1 poate fi citită AICI.

Impresii personale.

Notă 8,5/10

Recunosc că am dat o notă puțin mai mare acestui volum, din motive poate egoiste. Am citit volumul 2 pe nerăsuflate, nu am mai stat ca la primul volum să citesc atunci când îmi mai amintesc.

„Pentru o scurtă perioadă, m-a lăsat să cred că am reusit. Mi-a dat impresia că s-a mutat în universul meu. Acum imi dau seama că o parte din Malakai a rămas pierdută în acel univers al lui și că n-am avut nicio șansă să-l aduc înapoi. Nu când a tot continuat să piardă bucăți din el și să le mute, încetul cu încetul, dincolo.”

M-a captivat povestea, dar vă spun din start că finalul mi-a schimbat total părere și percepția despre povestea lor de iubire, a fost ceva neașteptat și mi-a smuls câteva lacrimi.

Hannah continuă să îl iubească pe Malakai cu o iubire sinceră și pură, ducând o luptă foarte grea cu psihicul lui fragil și cu schimbările sale de caracter. Personajele nu sunt foarte bine conturate, ceea ce ne dă nouă onoarea de a ni le imagina singuri din anumite puncte de vedere.

Șicana dintre ei ne ține cu sufletul la gură și ne arată că poți iubi un om cu adevărat, cu tot cu defecte.

Recomand această carte, este relaxantă și se citește foarte ușor.

Publicitate

3 gânduri despre „Malakai – volumul 2 A.Stephanie (recenzie)

  1. Merci !
    Subiectiv fiind, în general cred, ca autorii de proza si poezie, exceptând operele stiintifice ori sf., îsi exprima în scris, propriile perceptii, sentimente, experiente si activitati cotidiene, obiective, reale, pe care din motive doar de ei stiute, le împartasesc cu noi toti cititorii, iubitori de literatura si Cuvânt, o superba forma de comunicare si poate de regasire a propriilor noastre experiente, sentimente, trairi, si de ce nu, regasiri secventiale ale propriului sine real, pe care îl cautam din momentul constientizarii propriei existente în aceasta calatorie limitata a dimensiunii 3D.
    O saptamâna relaxanta, fericita, binecuvântata si împlinita, draga Irina !

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: