Alekzandre de A. Stephanie ( vol. 2)

Recenzia primului volum poate fi citită aici Alekzandre de A. Stephanie ( vol. 1)

-Poate că drumul de la cine naiba ești până la te iubesc nu e chiar atât de lung, dar Alek și Zhavia au pornit de fiecare dată cu stângul. Oricât de mult și-au dorit până acum să depună armele unul în fața celuilalt, niciodată nu au făcut-o în același timp.-

Păreri personale

Notă 9/10

Mi-a plăcut foarte tare acest volum, mult mai mult decât primul, ca să vă spun sincer. Povestea curge mai lin, iar acțiunile ne aduc pe o linie pozitivă, plăcută.

Zhavia este o luptătoare, de multe ori luptă cu dramele trecutului mult mai bine decât Alek, reușește să înfrunte orice pentru iubire, deși de cele mai multe ori îi este foarte greu.

În prima parte a cărții mereu m-am întrebat dacă Alek chiar o iubește sau dacă el o folosește pentru a-și uita marea iubire din trecut. Simțeam adesea frustrarea ei și mă supăram odată cu ea, iar cel mai tare tânjeam după un final fericit.

Alek duce o luptă grea cu demonii trecutului, un război din care poate ieși învingător folosind iubirea. Dacă rămâne sau nu cu Zhavia vă las să descoperiți singuri!

Un gând despre „Alekzandre de A. Stephanie ( vol. 2)

  1. Orice lupta-n viata aceasta este grea,
    Mai ales când nu-ti cunosti identitatea.
    Dar în toate,la final,învinge dragostea,
    Nici un om în fața ei nu poate rezista… 🙂

    O dupa amiaza senina, binecuvântata cu dragoste în Lumina !

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe