Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

De unde vin copiii?!

Fotografie de Pixabay pe Pexels.com

Încep prin a vă spune că iubesc copii, îi ador. Nu am încă copii dar sunt înconjurată de foarte mulți, tocmai din acest motiv am fost sunată de o prietenă Duminică pe la prânz.

-Te rog, Irina, Edi te iubește, e vorba doar de 3 ore să stai cu el, promit că nu mai mult.

Pe scurt avea ceva urgent de făcut și nu avea cine să stea cu copilul ei de 5 ani, nu m-a deranjat asta, cum am spus îmi plac copii și îmi place să îmi petrec timpul cu ei. Am acceptat și am ajuns destul de repede la ei acasă.

Pentru că ziua era destul de plăcută am decis să mergem puțin să ne plimbăm prin parcul din apropierea lui, mișcarea face bine oricui. Ceea ce m-a bulversat pe mine, a fost când ne-am așezat pe o bancă și el a spus;

-Irina?

-Da!

-De unde vin copiii?

Nu eram pregătită de discuția asta, nu știam ce să spun, credeam că e o discuție pe care o ai doar cu părinții. În capul meu era ”Gândește, Irina!!! Gândește! Trebuie să fie ceva ce îi poți spune fără a-i afecta creșterea.” . După atâta gândire nu aveam altceva în cap în afară de barză, așa că o dau înainte cu barza.

-Știi, există o plantație undeva departe cu multe berze și acolo bebelușii apar pe niște flori…

-Nu,micuțo. De unde vin toții copii ăia cu baloane în mâini?

-Aaa. De la o petrecere.

Părinții lui au râs copios, este totuși ceva amuzant până la urmă m-a învățat o lecție importantă, să am răbdare să ascult până la capăt.

Publicitate

6 gânduri despre „De unde vin copiii?!

 1. Irina, te rog mult de tot să nu te superi pe mine, te rog. Nu sunt absolut deloc genul care vânează greşeli sau care vede numai greşelile într-un text. Deloc. Că şi eu le fac şi toţi le facem. Dar acum cu siguranţă e vorba ori doar de grabă, ori telefonul s-a încăpătânat să nu pună şi al treilea i la copiii despre care ai scris atât de amuzant. De aia îmi şi permit să îţi spun, ştiu sigur că e vorba doar de auto-correctul telefonului sau, cum am zis, de grabă. O păţim toţi 😉
  Şi e ok să ştergi comentariul după ce vezi, nu e problemă.
  Foarte amuzantă faza 😀

  Apreciază

 2. Magnifique ! 😊😄😂🤣
  Sunt foarte nostimi copilasii cu seriozitatea si sinceritate în comunicarea lor cu adultii, iar cine-i are (mai ales daca-s multi si marunti) chiar si 3 ore de eliberare, înseamna o adevarata relaxare.
  Personal, cred ca a fi mama adevarata, devotata, iubitoare, este un dar de Dumnezeu, iar azi, din ce în ce mai putine femei sunt dispuse la astfel de sacrificii, pentru ca aceasta „profesie” necesita enorm de mult sprijin, sustinere si responsabilitate din partea tatalui, „specie” care deasemeni, este pe cale de disparitie.
  Un sfârsit de saptamâna minunat, relaxant, în toate aspectele binecuvântat, draga Irina !

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: