Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Cistita și vacanța

Fotografie de u0410u043bu0435u043au0441u0430u043du0434u0440 u041fu0440u043eu043au043eu0444u044cu0435u0432 pe Pexels.com

Bună!

Ce mai faceți, dragilor?

Pentru cei care nu știu cistita este o boală caracterizată prin inflamarea vezicii urinare în urma unei infecții. Este mai predominantă la femei, dar poate apărea și la bărbați și oferă niște dureri, nu vreau să îmi amintesc.

E ceva ce sigur majoritatea femeilor au întâlnit cel puțin odată, dar ce te faci dacă apare fix înainte de a pleca în vacanța plătită cu 4 luni înainte? Renunți la tot doar pentru că nu te simți bine sau alegi să iei tratamentul din vacanță?

Eram în dilemă, nu știam ce să fac, urma să plec din țară următoarea zi la prima oră, aveam temeri, cu toate că aveam tratament dat de medic și acordul că pot merge.

Cu mult curaj am spus că plec, deși am îndurat multe, multe dureri, stări de rău, irascibilitate, dar dacă ar fi să dau timpul înapoi, aș pleca din nou, pentru că totul a meritat, din foarte multe puncte de vedere.

După câteva zile am ajuns să iau antibiotice într-o țară străină, dar… m-am vindecat mult mai rapid decât dacă aș fi fost acasă? De ce? Pentru că a trebuit să îmi înfrunt fricile și să demonstrez că sunt puternică! Vacanța a fost super, abia aștept să vă povestesc câte ceva din ea.

Concluzionând, vreau să vă spun că avem atât de multă putere în noi, putere de care încă nu știm că există, o folosim doar când ne dăm voie să fim curajoși.

!!!!La orice problemă medicală vă sfătuiesc să apelați la un medic, fără a vă trata după ureche!!!!

Vă pup și vă îmbrățișez cu drag,

Irinica

Publicitate
%d blogeri au apreciat: