Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Interviu de milioane 2

Fotografie de Pixabay pe Pexels.com

Bună!

Pentru că articolul –Interviu de milioane– a avut un real succes, am decis să îl continui.

Ce îmi poți spune despre bani?

-Indiferent cât de mulți bani ai avea, nu trebuie să uiți ce este aceea modestie. Banul are o putere foarte mare, curge, azi poți avea și mâine rămâi fără, dar dacă ești un om modest te vei descurca în ambele situații.

-Oricine poate fi bogat?

-Nu. Cine crede că banii vin greu sau are tot felul de idei dăunătoare despre bani, nu va fi niciodată pe aceași energie cu banii, deci nu poate fi bogat. Am întâlnit oameni care au avut în mână o sumă mare de bani, dar nu au știut ce să facă cu ei și i-au pierdut în timp foarte rapid, au rămas fără nimic.

-Banii îți pot aduce oameni lângă tine?

-Ha, ce întrebare! Normal! Sunt vânători și vânătorițe la tot pasul, dacă ai bani este foarte greu să îți găsești oameni dezinteresați să îi ții aproape. Dacă ești perseverent și știi să alegi, vei fi înconjurat doar de oameni care te plac pentru ce ești, nu pentru ce ai. Sunt cu soția mea de când eram sărac, știu că ea îmi va fi alături și la bine și la greu, am evoluat împreună.

O femeie poate ridica un bărbat?

-Nici nu ai idee cât! Femeia are puterea nemărginită de a pune în bărbat încredere, curaj, putere. Dacă ai în spate o femeie care să te sprijine și să te iubească necondiționat, atunci poți învinge orice. Cuvintele ei mi-au schimbat viața –Dragule, sunt mândră de tine, ești cel mai bun- și o spunea repetat, chiar și doar când îi desfăceam un borcan. Din ea vine puterea mea!

2 gânduri despre „Interviu de milioane 2

 1. Buna ziua
  Îmi place ultima întrebare:
  –O femeie poate ridica un bărbat?
  Raspunsul meu este ca poate, daca VREA, însa nu înainte de a-si cunoaste propriul sine, rolul si locul ce i se cuvine, ascultând de ratiune (Întelepciune) si sentimentele divine, în luptele personale (interioare) dintre rau si bine, care se manifesta la nivel macrocosmic si microcosmic în orisicine, în calatoria si evolutia speciei inteligente rational-sentimentala spre desavarsirea în bine.
  O toamna relaxanta, luminata, binecuvântata si îmbelsugata în toate, draga Irina!

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: