Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

!Este ok să nu fii ok!

Fotografie de Bithin raj pe Pexels.com

Sunt aici să îți spun că e OK să nu fii OK. Și știi ce mai este ok? Este ok să plângi, este ok să te simți învins, este ok să cedezi uneori, să te simți descurajat, fără puteri, fără șanse, să simți că nu mai poți. Este ok să simți că urmează să cedezi, că nu mai are rost să mergi înainte!

Dar știi ce nu este ok?

Nu este ok să rămâi așa, indiferent de ceea ce simți, trebuie să pui capăt și să o iei din nou de la zero. Cum? O știi și singur, doar ai mai făcut asta de atâtea ori până acum. Nu este nimic prea greu pentru tine și nici nu a fost niciodată. Ești o ființă atât de puternică!

Se poate să treci prin cel mai negru moment al vieții tale, să te simți deprimat și să nu mai vezi lumina de la capătul tunelului, dar întotdeauna după cea mai întunecată noapte, va urma cea mai luminoasă dimineață, o dimineață în care ți se oferă iar o șansa spre fericire.

Emoțiile se schimbă, iar pe lângă emoții ne putem schimba și noi. Nici măcar nu ai idee cât de mult se poate schimba o zi dacă o începi zâmbind, dacă renunți la a te mai plânge din nimicuri, dacă te accepți așa cum ești tu.

Nu aștepta să fii ajutat și ridicat, pentru că doar tu ești cel care poate face asta cel mai bine. Eu cred că TU poți! Tu ce crezi?

Cu drag,

Irinica

Publicitate

Un gând despre „!Este ok să nu fii ok!

  1. Eu cred ca totul e posibil aici pe Terra jos,
    Când mergi cu-ncredere pe urma lui Hristos.
    Nascut din nou, din apa si din Duhul Sfânt,
    Viata eterna, începe de aici de pe pamânt…

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: