Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

De făcut înainte de Crăciun!

Fotografie de George Dolgikh pe Pexels.com

Bună!

Ce faceți, dragilor? Ați început pregătirile?

Astăzi vin la voi cu o provocare, câteva lucruri de făcut ( dacă le puteți bifa) înainte de Crăciun.

 1. De ajutat o persoană mai defavorizată. Nu trebuie să cheltui mult, trebuie doar să vrei din inimă să ajuți pe cineva, să oferi din ceea ce ai tu și să faci încă un om fericit de sărbători. Până la urmă nu despre asta este vorba? Să împărțim între noi, lungim masa, nu înălțăm gardul.
 2. Nu cumpăra alimente în exces. După sărbători se aruncă foarte multă mâncare și este păcat. Dacă vei lua mai cumpătat, vei cheltui mai puțin și nu vei mai face risipă, mâncăm normal, nu ne este mai foame de sărbători și nu trebuie să demonstrăm nimănui nimic.
 3. Consumă legume și fructe. Ajung foarte mulți la spital de sărbători din cauza consumului excesiv de mâncare și băuturi alcolice. Cu o dietă mai echilibrată organismul îți va fi recunoscător și nu vei avea nici cea mai mică problemă în această perioadă.
 4. Să îți vizitezi sau măcar să îți suni părinții și bunicii. Prezența ta contează foarte mult pentru ei, cu siguranță poți să rupi din timpul tău și să îi întrebi dacă sunt bine, dacă au nevoie de ceva, pentru că tu ești lumea lor.
 5. Vizitează un târg de Crăciun. Da, sunt piperate prețurile, dar nu trebuie neapărat să cumperi ceva, poți să îți bucuri sufletul cu decorațiunile, muzica de sărbătoare și oamenii voioși care se plimbă.
  • Crăciunul înseamnă familie și iubire! Crăciunul are menirea să ne unească, să ne facă mai buni, mai curați sufletește, mai… oameni. Să încercăm măcar în această perioadă să fim mai buni, poate vom rămâne așa.
Publicitate

2 gânduri despre „De făcut înainte de Crăciun!

 1. „Nu este niciun pom bun care să facă roadă rea şi niciun pom rău care să facă roadă bună.
  Căci orice pom se cunoaşte după roada lui. Nu se strâng smochine din spini, nici nu se culeg struguri din mărăcini. Omul bun scoate lucruri bune din vistieria bună a inimii lui, iar omul rău scoate lucruri rele din vistieria rea a inimii lui; căci din prisosul inimii vorbeşte gura.”https://www.youtube.com/watch?v=KcAyyCrwPWM
  Un gând bun zi de zi si… special de craciun.

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: