Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Ce este dragostea?

Ce este dragostea? Hmm… O foarte bună întrebare, o întrebare la care am căutat foarte mult timp răspunsul, am pus totul cap la coadă și acum vă spun din perspectiva mea ce este dragostea.

❤️ Dragostea este atunci când știi că în orice furtună te va duce viața, te vei putea baza pe partenerul tău fără doar și poate. Te va înțelege, te va crede și te va sprijini constant pentru a fi bine.

❤️Dragostea este atunci când nu există probleme precum banii. Pentru că știți că lucrurile materiale nu vă aduc cu adevărat fericirea, că fericirea voastră vine din faptul că sunteți sănătoși împreună.

❤️ Dragostea este atunci când nu te rușinezi în fața partenerului, când îți arăți corpul, chiar și cu acele mici defecte pe care tu le-ai ascuns atât de mult timp.

❤️Dragostea este atunci când faci echipa cu partenerul in casă, la gătit, curățenie, la strâns bani pentru a vă urma visele…la viață.

❤️Dragostea este atunci când nu ai face niciodată ceva care știi că ți-ar rani partenerul. Căci dacă iubești cu adevărat, nimic altceva nu merită sa pierzi adevărata dragoste.

❤️Dragostea este atunci când …chiar dacă uneori lucrurile nu merg, apar certuri, neînțelegeri, oameni care se baga și distrug fărâma de fericire a celor din jur, în suflet știi că nu ai putea trăi fără acest om, omul pe care îl iubești.

Și în final ce faci? Alegi dragostea sau lași tot ce se întâmplă și oamenii din exterior să te lase pe tine fără dragoste.

Publicitate
%d blogeri au apreciat: