Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

În spatele fiecărui bărbat de succes este o femeie puternică care îl susține.

Mit sau adevăr? Depinde cum privim situația. Da, există și bărbați care reușesc să atingă succesul fără a avea o femeie în viața lor, dar cei mai mulți au o femeie care îi împinge din spate, nu pentru că nu pot singuri, ci pentru că au nevoie de un mic impuls.

I-am întâlnit acum mulți ani pe Andrei și Ioana, erau tineri absolvenți ai unei facultăți în căutarea unui viitor de succes. Ioana a găsit ușor ceva de muncă, ceva ce îi plăcea și îi aduce un venit bunicel. Andrei în schimb nu se adapta, a încercat multe locuri de muncă și nimic nu i se plia, asta pentru că nu și-a urmat visele și a ales aleator o facultate.

În cele din urmă și-a dat seama că el își dorește să picteze, asta este ceea ce îl face fericit. Au discutat despre asta, pentru că asta este cheia unei relații fericite și au decis ca el să picteze și ea să aducă o perioadă banii în casă.

Le-a fost extrem de greu 2 ani, Ioana muncea în plus, ustensilele pentru pictură erau destul de scumpe și nu reușise să vândă nici măcar un tablou în tot acest timp.

-Ioana, nu mai avem deloc bani, trebuie să renunț și să îmi caut ceva de făcut, să te ajut financiar.

-Nu am muncit atât de mult ca tu să renunți atât de ușor, am să stau peste program și o să strângem mai mulți bani, dar nu te las să renunți la visul tău.

Trei ani mai târziu în urma unei expoziții tablourile au început să se vând ca pâinea caldă, și-a făcut rapid un nume și avea foarte multe comenzi, cât de banii din cont nici nu se mai punea problema.

Mi-a rămas în minte discursul lui de la una din expoziții.

-Mulțumesc femeii care m-a făcut ce sunt astăzi, fără ea eu nu aș fi ajuns pictor niciodată, a scarificat atât de mult pentru ca eu să îmi urmez visele, fără această femeie eu nu aș fi existat. Îți mulțumesc și am să îți mulțumesc în fiecare zi din viața mea.

Publicitate
%d blogeri au apreciat: