Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Vorbe care ating sufletul

Bună!

Ce faceți? Cum sunteți? Vi s-a întâmplat și vouă, vreodată să auziți ceva ce pur și simplu să vă taie respirația? Să nu știi ce să răspunzi?

Mie, da și am să vă spun și povestea. Astăzi s-a întâmplat ca cineva să îmi spună ” mă bucur că Dumnezeu mi te-a scos în cale” , a fost ceva ce m-a lăsat mască.

De ce? Este simplu, nu îți dai seama niciodată cât de important ești pentru un om, sau cât tine acel om la tine și spunând ceva așa de frumos ajungi sa te întrebi dacă chiar meriți vorbele astea frumoase.

Dar dacă a spus, înseamnă că merit, sau nu? Important este că am realizat că unii oameni ajung sa țină la mine în timp ce alții nu mă plac, în ambele cazuri totul ține de ei si nu de mine.

Spun asta pentru că fiecare are în jurul lui exact ce oameni îi place și ce oameni are nevoie pentru a se dezvolta, de asta e important să stai cât mai departe de oamenii care nu te plac.

Învățăm constant, ne dezvoltăm și începem să realizăm că avem un impact și în viața celor din jur, nu doar în viața noastră.

Vă îmbrățișez cu drag, Irinica!

Publicitate
%d blogeri au apreciat: