Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Ce să nu accepți din partea unui bărbat

Fotografie de cottonbro studio pe Pexels.com

Draga mea femeie, sper că te găsesc bine, veselă și plină de tine! Eu astăzi vreau să îți amintesc ce să nu accepți din partea unui bărbat.

  1. Nu accepta să fii jignită! Mereu după un cuvânt urât va urma un alt cuvânt urât și cine știe mai ce. Jignirile taie și ele direct în inimă și te fac să suferi. Cu ce drept să îți adreseze el ție cuvinte urâte, tu știi cine ești așa că nu accepta mai puțin. De agresiuni nici nu discut, acestea nu se acceptă și sunt inumane.
  2. Nu accepta nefericirea. Iubirea nu trebuie să te facă mai mult să plângi decât să râzi, iubirea nu doare. Alege iubirea care te împlinește, te dezvoltă și te face să înflorești, nu una în care te ofilești și îți distrugi frumusețea.
  3. Nu accepta să nu te creadă. Vă dau un exemplu, dacă familia lui te rănește cu ceva, iar el alege să nu te creadă când i te plângi, atunci înțelege și tu că el a ales familia lui și nu pe tine.
  4. Nu accepta să fii trădată. Faptul că vorbește cu o anumită persoană și îi atragi atenția, iar el nu schimbă nimic, este o trădare, pentru că alege să facă ceva ce tu ai spus că te deranjează.
  5. Nu accepta să se schimbe pentru tine. Noi ne schimbăm constant, iar de multe ori alegem să nu mai facem anumite lucruri tocmai pentru a fi bine și partenerului, dar daca el alege să nu se schimbe, înseamnă că tu nu ești suficient de importantă încât el să facă asta.

Aceste sfaturi sunt și pentru bărbați, nici ei nu trebuie să accepte așa ceva.

%d blogeri au apreciat: