Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Oameni greșiți

Fotografie de KoolShooters pe Pexels.com

Bună, dragilor!

Astăzi vreau să discutăm puțin despre oamenii superficiali, despre acei oameni care se uită din start la tine cu superioritate și cred că dacă au bani au totul.

Mi-a fost dat în drumul meu prin viață să mai întâlnesc încă un astfel de om. Prima impresie, păi cum mă și asteptam, o privire de sus, o privire care spunea din start „eu sunt cu mult peste tine”.

Din păcate pentru el sau din fericire pentru mine, anturajele din care am făcut parte m-au învățat să nu fiu niciodată intimidată de nimeni, dar fără să îmi doresc neapărat am ajuns să port o discuție cu acet om.

Nu lungesc povestea pentru că nici măcar nu se merită să îmi consum energia, a fost un dialog în care mi se spunea că doar el are dreptate, cât de mulți bani are și cea mai mare problemă a mea, că oamenii stau și în cap dacă el vrea, că banul face orice.

A fost dezamăgitor, pentru că avea dreptat, foarte mulți oameni se lasă cumpărați de bani și nu este deloc corect, pentru că le dă impresia acestor persoane că sunt sus, și chiar nu sunt.

Discuția m-a plictisit atât de tare, încât am finalizat cu o vorbă a bunicului „mai devreme sau mai târziu orice armăsar devine gloabă”.

Voi ce părere aveți? Eu personal am întâlnit și oameni bogați cu un caracter super, oameni care se cred normali și care nu profită de puterea banului, cât despre ceilalți, vă sfătuiesc să nu vă lăsați intimidați și să le mai dăm peste nas.

Nu lăsa pe nimeni să te trateze precum un sclav doar pentru bani, trage cât poți tu și mulțumește-te cu cât ai tu, ești mai cinstit așa, mai curat și mai puternic.

4 gânduri despre „Oameni greșiți

 1. Bună, draga mea! 🤗🤗
  Eu cred că nu ar trebui să fim ca ei. Fiecare are o viață și face ce vrea cu ea. Știu că se mai spune că cei mai bogați sunt uneori cu „nasul pe sus”, dar nu toți sunt așa. Am întâlnit și eu astfel de persoane, dar niciodată nu am făcut ce au făcut ei. Dacă îți este bine ce crezi tu despre tine sau îți este bine ce faci tu, fără să fii intimidată de ceilalți, asta contează cel mai mult. Să ai o zi frumoasă, draga mea! Te pup! 😘😘🤗

  Apreciat de 1 persoană

 2. Nu te-ncrede-n oameni, nu toti sunt umani!
  Cei mai multi se-nchina, la arginti si bani.
  Înselati de veacuri, de perceptii moarte,
  Ei nu vad Lumina, ce se-arata-n noapte…

  „Așa vorbește Domnul: „Blestemat să fie omul care se încrede în om, care se sprijină pe un muritor și își abate inima de la Domnul! Căci este ca un nenorocit în pustie și nu vede venind fericirea; locuiește în locurile arse ale pustiei, într-un pământ sărat și fără locuitori.”

  Un weekend minunat, binecuvântat si luminat!

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: