Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Femeia înflorește

Am avut mereu o sete de cunoaștere, de a întâlni mulți oameni și de a învăța mereu ceva de la ei. Trăiesc cu principliul că nu avem timp să facem noi toate greșelile, așa ca este nevoie să învățăm din greșelile altora, atât cât putem fiecare.

M-am focusat în ultima perioadă pe un proiect despre femei, mai exact femei care vin din familii problemă, fie fete cu o copilarie grea, fie femei agresate fizic sau psihic de partenerii lor.🤐🤐🤐🤒

Amalia este o super femeie, a trecut prin atâtea, a fost agresată de tată ca mai apoi să fie agresată de un soț posesiv și gelos. A avut noroc și a ajuns într-un proiect frumos, un proiect ce investește în femei și le scapă din iadul de pe pământ.

Când am discutat prima dată cu ea, a fost foarte deschisă și prietenoasă cu mine, mi-a arătat chiar și poze cu ea de pe la 20 ani, acum avea 30 dar arăta de 50 și nu i spun cu răutate. Se ofilise lângă omul nepotrivit, totul o împovărase și o distrusese tare mult, nu se mai recunoștea nici ea, dar cei cunoscuți.

Ea a reușit ușor să evolueze, a găsit un job bun și și-a luat ceva cu chirie unde să stea singură și relaxată. Uitasem de ea de când a plecat până când am dat de fișa ei și am zis sa o sun să văd ce face. M-a invitat la ea unde să discutăm mai multe, ceea ce m-a ajutat mai mult la studiul meu.

-Bună, Amalia! Mai să nu te recunosc.♥️

Nu îmi venea să cred, era total alt om, înflorise, radia a fericire, până și starea mea s-a schimbat în bine când o vedeam. Totul se datora iubirii, în primul rând se iubea ea singură și în al doilea rând întâlnise un bărbat cate o iubea și o respecta.

L-a cunoscut și pe el, un om grozav, un om care a udat o floare ce se ofilise și o ajutase să înflorească superb, de nerecunoscut.

Femeia înflorește când este iubită, pe ea iubirea, respectul, susținerea o udă, o fac să crească și să devină cea mai bună versiune din viața ei. Ai grijă de femeile din viața ta, mamă, soră, soție, prietenă etc.

Femeia are puterea să mute și munții pentru tine, tot ce are nevoie este iubire, atenție și respect.

Un gând despre „Femeia înflorește

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: