Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Aripi de brumă – Silvia Day

DETALII

Autor Sylvia Day

Editura Litera

Anul aparitiei 2020

Luna aparitiei 2

Numar de pagini 224

Descriere – „Nu mi-as fi putut imagina mai demult ca o sa ajung aici. Dar acum ma simt bine. Ador casa in care locuiesc si pe care am renovat-o, imi place sa-mi petrec timpul printre prieteni dragi si am o slujba care imi aduce implinire. Reusesc sa-mi accept trecutul si sa pun caramizile unei noi vieti.

Si-apoi se muta Garrett Frost chiar langa mine.”

Păreri personale

Vă spun din start că se citește foarte ușor cartea, rapid și este o lectură destul de relxantă.

Personajele sunt slab conturate, ești lăsat tu să îți imaginezi cum arată fiecare și să le creionezi așa cum îți place ție mai mult și cum te va face să îndrăgești lectura.

Aventura lipsește cu desăvârșire, avem doar mici întâniri între doi oameni care se îndrăgostesc și se apropie pas cu pas și cum Teagan și Garrett vor ajunge în cele din urmă în pat. Atracția dintre cei doi ne este adusă în vedere încă din primele pagini și crește pe măsură ce înaintăm în lectură.

Mi-a plăcut un lucru în carte, cum ei luptă cu pierderea, cu depresia si cu faptul că vor să ia viața de la capăt deși le este atât de greu. Ore vor reuși să învingă frica și să se arunce în iubire din nou?

Recomand această carte.

Nota: 7/10

„N-a contat, pentru că au fost zile în care nu găseam nici un sens în a trăi, iar ea mi-a oferit o sperantă falsă, și, uneori, o sperantă falsă e mai bună decât lipsa speranței.”

Publicitate
%d blogeri au apreciat: